Nieuwe inzichten in persoonlijkheidsdiagnostiek en de MMPI™-3

(Adv.)

Online symposium op 28 maart 2024

 

Maak op 28 maart kennis met de nieuwe standaard voor persoonlijkheidsdiagnostiek en psychopathologie! Meld je aan voor het online symposium (geaccrediteerd) om een exclusieve sneak preview van de MMPI™-3 bij te wonen.

De MMPI-2 is decennialang gebruikt om persoonlijkheid en psychopathologie te beoordelen door professionals in uiteenlopende contexten. Vanaf deze zomer is de langverwachte MMPI™-3 beschikbaar!

Wat is precies de toegevoegde waarde van deze herziening in vergelijking met zijn voorgangers? Welke veranderingen hebben geleid tot verbeterde psychometrische eigenschappen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid? Hoe sluit de test aan op moderne wetenschappelijke modellen, zoals HiTOP?

Tijdens het online symposium Nieuwe inzichten in persoonlijkheidsdiagnostiek en de MMPI™-3, worden o.a. deze vragen beantwoord in verschillende presentaties van vooraanstaande experts uit wetenschap en praktijk! Je hoort alles over recente relevante ontwikkelingen op het gebied van persoonlijkheidsdiagnostiek en psychopathologie, en maakt uitgebreid kennis met de nieuwste versie van de MMPI!

In de verschillende sessies worden de verbeteringen in de MMPI™-3, de achtergrond en normen, de aansluiting met het HiTOP-Model, de brede toepassingsmogelijkheden, en de nieuwe afname- en scoringswijze uitgelicht. Hierbij is net als in de paneldiscussie waarmee de dag eindigt, ruim de gelegenheid om eigen vragen in te brengen en je beeldvorming over de MMPI™-3 compleet te maken.

Deelname aan dit geaccrediteerde online symposium levert je nieuwe inzichten en up-to-date kennis op over persoonlijkheidsdiagnostiek en psychologie. Daarnaast ben je na afloop optimaal geïnformeerd over alle verbeteringen in de MMPI™-3, en de voordelen daarvan voor het gebruik van de test in de dagelijkse praktijk!

Sprekers

Prof. dr. Paul van der Heijden| MMPI™-3: de nieuwe standaard in de persoonlijkheidsdiagnostiek?

Prof. dr. Gina Rossi| MMPI™-3  up-to-date evidence-based omnibus instrument voor meten van persoonlijkheid en psychopathologie.

Merel van der Voort-Braak MSc, R&D manager Pearson Clinical| MMPI™-3 sneak preview afname, scoring & rapportage via Q-global

Prof. dr. Jan Henk Kamphuis en dr. Hilde De Saeger| Klinische toepassing aan de hand van actuele casuïstiek

Meer informatie over de nieuwe MMPI™-3, de sprekers/het programma van het online symposium, accreditatie en tickets voor deelname vind je via de pagina Persoonlijkheidsdiagnostiekanno Nu. (https://www.pearsonclinical.nl/persoonlijkheidsdiagnostiek-anno-nu?utm_source=online&utm_medium=paid&utm_campaign=mmpi3_lancering&utm_term=ggztotaal)

GGZTOTAALADDFOTO GGZTOTAALADDFOTO