Jochem Oosting in raad van toezicht GGZ Delfland

Per 1 april wordt Jochem Oosting lid van de raad van toezicht van GGZ Delfland. Hij neemt onder andere zitting in de auditcommissie.

Jochem Oosting heeft meer dan twintig jaar ervaring in de zorg, waarvan achttien jaar in de ziekenhuiszorg. De afgelopen jaren vervulde hij verschillende bestuurs- en toezichtfuncties, waaronder in de ouderenzorg. Sinds 2017 is hij directeur van het Thoraxcentrum Erasmus MC in Rotterdam. Half mei 2024 start hij als lid raad van bestuur van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ).

De raad van toezicht van GGZ Delfland bestaat uit Paul Baks, Monique Timmerman, Swanet Woldhuis, Marc van Aart en Martijn Ridderbos. Baks heeft zijn twee zittingstermijnen erop zitten en verlaat de raad van toezicht. Marc van Aart volgt hem per 1 april op als voorzitter en zal dan geen lid meer van de auditcommissie zijn.

Foto: Groene Hart Ziekenhuis

 

Lees ook andere artikelen over ’transfers’ en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

JochemOosting JochemOosting