Jeroen Kampkes wordt bestuurder bij Mondriaan

Jeroen Kampkes wordt per 1 september lid raad van bestuur van ggz-instelling Mondriaan. Hij gaat samen met voorzitter Jean-Paul Essers het bestuur vormen.

Dat meldt Mondriaan op 21 mei (https://www.mondriaan.eu/nieuws/jeroen-kampkes-1-september-2024-lid-raad-van-bestuur-mondriaan). Jeroen Kampkes, opgegroeid in Heerlerheide en Amstenrade, heeft een achtergrond binnen de reguliere en forensische zorg. Eerst werkte hij bij Defensie en later in een Justitiële Jeugdinrichting, Tbs-kliniek De Rooyse Wissel en sinds 2011 bij GGzE te Eindhoven. De laatste vijf jaar was hij daar onder andere verantwoordelijk voor de forensische zorg die binnen De Woenselse Poort van GGzE geleverd wordt.

“Mijn vertrek bij GGzE heeft alles te maken met de kans die mij bij Mondriaan geboden wordt. Een organisatie om trots op te zijn met de juiste visie, in verbinding met de omgeving, cliënten, hun naasten en ook zeker elkaar. Daar wil ik graag deel van uitmaken”, zegt Kampkes.

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Jeroen-Kampkes Jeroen-Kampkes