Ariane Bour is voorzitter college geneesheren-directeuren GGZ Oost Brabant

Ariane Bour is op 1 oktober gestart als voorzitter college geneesheren-directeuren bij GGZ Oost Brabant. Vanaf eind 2023 vervulde ze die positie op interim basis.

Dat meldt GGZ Oost Brabant op haar website (https://ggzoostbrabant.nl/laatste-nieuws/benoeming-ariane-bour-voorzitter-college-geneesheren-directeuren-ggz-oost-brabant). “Ik ben blij dat ik me samen met een fijn en goed team mag blijven inzetten om de Wvggz te vertalen naar de praktijk en het goede te doen voor onze cliënten”, zegt Ariana Bour. Daarnaast zal ik me ook blijven inzetten om de kwaliteit van zorg continu te verbeteren vanuit mijn toetsende rol.”

Ariane Bour is ook neuropsycholoog en toezichthouder bij Yulius.

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

A_Bour A_Bour